Ota yhteyttä!

 


Helsinki

+358505336489

Oivaltavaa korumuotoilua.

News

Nov
30
11:00 AM11:00

Uuden muotoilun pikkujoulumarket

Uuden Muotoilun Pikkujoulumarket @ Naantalin Kaivohuone
Lauantaina 30.11.2019 klo 11–17

Naantalin Kaivohuone muuntuu jouluiseksi designmarketiksi marraskuun viimeisenä päivänä – mukana on yli 20 kotimaista myyjää! Tule tekemään löytöjä itselle tai joululahjaksi ja nauttimaan pikkujoulutunnelmasta!

View Event →
Dec
6
to Dec 8

Ornamon Design Joulu 2019

Huippumuotoilua, vaatteita ja asusteita, koruja sekä taidekäsityötä ja grafiikkaa. Tätä kaikkea tarjoaa Ornamon Design Joulu -tapahtuma, joka kokoaa kotimaisen designin ja taidekäsityön ammattilaiset yhteen Helsingin Kaapelitehtaalle itsenäisyyspäivänä ja sen jälkeisenä viikonloppuna. Tule tekemään joulun ihanimmat designlöydöt Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin, Puristamoon ja Valssaamoon.

Avoinna perjantaina klo 15–19, lauantaina klo 10–18 ja sunnuntaina klo 10–18.

 

View Event →

Aug
30
3:00 PM15:00

Wetterhoff Goes Design

Wetterhoff ylpeänä esittää: designtapahtuma Wetterhoff Goes Design järjestetään perjantaina 30.8.2019 klo 15–22 Wetterhoffin talossa Hämeenlinnassa.

Muotoilijat, suunnittelijat, käsityöläiset ja kädentaitajat myyvät ja esittelevät sisustustuotteita, vaatteita, asusteita ja koruja. Wetterhoff Goes Design -tapahtuma on osa Hämeenlinnan Taiteiden Yötä.

View Event →
Aug
15
to Aug 16

Night Market

Teurastamon Night Market yhdistää maut, designin, taiteen, viihteen ja kulttuurin! Luvassa on markkinahumua, toinen toistaan erikoisempia esityksiä, musiikkia ja paljon muuta.

Myös minut koruineni löytää paikan päältä molempina päivinä klo 17-23. Tervetuloa tekemään oivaltavia koruhankintoja suoraan muotoilijalta!

View Event →
Aug
3
to Sep 15

Iloinen Designkauppa Jyväskylä

Iloisesta designkaupasta löydät monipuolisen valikoiman ihastuttavia kotimaisten merkkien lasten- ja aikuisten vaatteita, asusteita, koruja, lastentarvikkeita, sisustustuotteita sekä printtejä Liike sijaitsee Jyväskylän Kauppakeskus Forumin 1. kerroksessa.

View Event →
Aug
3
to Sep 15

Iloinen Designkauppa Kuopio

Iloisesta designkaupasta löydät monipuolisen valikoiman ihastuttavia kotimaisten merkkien lasten- ja aikuisten vaatteita, asusteita, koruja, lastentarvikkeita, sisustustuotteita sekä printtejä Liike sijaitsee Kuopion Kauppakeskus Matkuksen 2. kerroksessa.

View Event →
Jul
6
to Jul 27

Popita pop up

Kotimaisen designin popup Pieksämäen torin laidalla 6.-28.7.2019!
Hurmaava heinäkuinen kesäpuoti kokoaa yhteen yli viidenkymmenen kotimaisen yrityksen tuotteita. Tarjolla on niin vaatteita, asusteita, kodinsisustusta kuin kosmetiikkaa ja ruokaherkkuja. Tule poimimaan aarteita itselle ja lahjaksi!

View Event →
Jun
15
to Aug 11

Makasiinin Puoti & Kahvila

Mäntyharjun vanha makasiini herää eloon! Makasiinin Puoti & Kahvila on avoinna Mäntyharjussa 15.6-11.8.2019 klo 10-17. Makasiini rakennuksena on rouhea, mutta kaunis. Puodissa on myynnissä kotimaisia tuotteita ja kahvilan puolella tarjolla vohveleita sekä toasteja. Puodin tärkeitä arvoja ovat suomalaisuus, ekologisuus ja lämminhenkisyys.

View Event →
May
5
to May 6

Uuden Muotoilun Kevätmarket

Perinteinen Uuden Muotoilun Kevätmarket järjestetään sunnuntaina 5.5. uusissa upeissa puitteissa Turun Kaupunginteatterilla. Mukana yli 30 designmerkkiä - tarjolla kaunista kotimaista muotoilua, sisustusta, asusteita, vaatteita ja koruja.

View Event →
Apr
27
to Jun 2

Iloinen Lahjakauppa

  • Kauppakeskus Forum Jyväskylä (map)
  • Google Calendar ICS

Designkavereiden Iloinen lahjakauppa avautuu Jyväskylän Kauppakeskus Forumiin reiluksi kuukaudeksi, 27.4.-2.6.2019. Pop up -kauppa tuo yhteen kotimaisen designin lahjaideoita kesän juhliin niin valmistuville, hääpareille, kuin vaikkapa juhannusviemisiksi. Lämpimästi tervetuloa!

View Event →
Dec
7
to Dec 9

Ornamon Design Joulu Helsingissä

Ornamon Design Joulu -tapahtuma Helsingissä kokoaa kotimaisen designin ja taidekäsityön ammattilaiset myymään tuotteitaan Helsingin Kaapelitehtaalle itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna. Avoinna perjantaina klo 15–19, lauantaina klo 10–19 ja sunnuntaina klo 10–18.

View Event →
Nov
24
to Nov 26

Ornamon Design Joulu Lahdessa

Seitsemäs Ornamon Design Joulu Lahdessa järjestetään tuttuun tapaan Lahden Taidemuseossa marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Tapahtuma esittelee kotimaisen muotoilun ja taidekäsityön huiput: sisustustuotteita, vaatteita, keramiikkaa, uniikkeja taideteoksia ja asusteita. Tervetuloa tekemään jouluisia ostoksia!

View Event →
Nov
10
to Dec 22

Iloinen joulukauppa

Iloinen joulukauppa on avoinna Jyväskylän kauppakeskus Forumissa 10.11.-22.12.2018. Joulukauppa kokoaa yhteen kattavan valikoiman kotimaisia joululahjoja, kuten koruja, vaatteita ja asusteita, sisustustuotteita, luonnon kosmetiikkaa, sekä lähiruokaherkkuja.

View Event →
Aug
26
11:00 AM11:00

Tampereen Designtori

Tampereen 28. Designtori esittelee muotoilua, sisustustuotteita, vaatteita ja asusteita heti syyssesongin alussa. Designtori järjestetään su 26.8.2018 Tampereen Tullikamarilla ja se on osa Tampereen design- ja arkkitehtuuriviikon 24.-31.8 virallista ohjelmaa.

View Event →
May
26
to Jun 2

Design up: Iloinen lahjakauppa

Iloinen lahjakauppa rantautuu Jyväskylän Kauppakeskus Sepän pääaulaan viikon ajaksi 26.5.-2.6.2018. Kauppa kokoaa yhteen kotimaisen designin lahjaideoita kesän juhliin niin valmistuville, hääpareille, naimaluvan saaneille, kuin vaikkapa juhannusviemisiksi ♥ 

Lahjakaupan aukioloajat:
ma - pe 9:30 - 20:30
la 9 - 19
su 11 - 19

View Event →