Ota yhteyttä!

 


Helsinki

+358505336489

Oivaltavaa korumuotoilua.

News

Jun
15
to Aug 11

Makasiinin Puoti & Kahvila

Mäntyharjun vanha makasiini herää eloon! Makasiinin Puoti & Kahvila on avoinna Mäntyharjussa 15.6-11.8.2019 klo 10-17. Makasiini rakennuksena on rouhea, mutta kaunis. Puodissa on myynnissä kotimaisia tuotteita ja kahvilan puolella tarjolla vohveleita sekä toasteja. Puodin tärkeitä arvoja ovat suomalaisuus, ekologisuus ja lämminhenkisyys.

View Event →
Jul
6
to Jul 27

Popita pop up

Kotimaisen designin popup Pieksämäen torin laidalla 6.-28.7.2019!
Hurmaava heinäkuinen kesäpuoti kokoaa yhteen yli viidenkymmenen kotimaisen yrityksen tuotteita. Tarjolla on niin vaatteita, asusteita, kodinsisustusta kuin kosmetiikkaa ja ruokaherkkuja. Tule poimimaan aarteita itselle ja lahjaksi!

View Event →
Aug
3
to Sep 15

Iloinen Designkauppa Kuopio

Iloisesta designkaupasta löydät monipuolisen valikoiman ihastuttavia kotimaisten merkkien lasten- ja aikuisten vaatteita, asusteita, koruja, lastentarvikkeita, sisustustuotteita sekä printtejä Liike sijaitsee Kuopion Kauppakeskus Matkuksen 2. kerroksessa.

View Event →
Aug
3
to Sep 15

Iloinen Designkauppa Jyväskylä

Iloisesta designkaupasta löydät monipuolisen valikoiman ihastuttavia kotimaisten merkkien lasten- ja aikuisten vaatteita, asusteita, koruja, lastentarvikkeita, sisustustuotteita sekä printtejä Liike sijaitsee Jyväskylän Kauppakeskus Forumin 1. kerroksessa.

View Event →

May
5
to May 6

Uuden Muotoilun Kevätmarket

Perinteinen Uuden Muotoilun Kevätmarket järjestetään sunnuntaina 5.5. uusissa upeissa puitteissa Turun Kaupunginteatterilla. Mukana yli 30 designmerkkiä - tarjolla kaunista kotimaista muotoilua, sisustusta, asusteita, vaatteita ja koruja.

View Event →
Apr
27
to Jun 2

Iloinen Lahjakauppa

  • Kauppakeskus Forum Jyväskylä (map)
  • Google Calendar ICS

Designkavereiden Iloinen lahjakauppa avautuu Jyväskylän Kauppakeskus Forumiin reiluksi kuukaudeksi, 27.4.-2.6.2019. Pop up -kauppa tuo yhteen kotimaisen designin lahjaideoita kesän juhliin niin valmistuville, hääpareille, kuin vaikkapa juhannusviemisiksi. Lämpimästi tervetuloa!

View Event →
Dec
7
to Dec 9

Ornamon Design Joulu Helsingissä

Ornamon Design Joulu -tapahtuma Helsingissä kokoaa kotimaisen designin ja taidekäsityön ammattilaiset myymään tuotteitaan Helsingin Kaapelitehtaalle itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna. Avoinna perjantaina klo 15–19, lauantaina klo 10–19 ja sunnuntaina klo 10–18.

View Event →
Nov
24
to Nov 26

Ornamon Design Joulu Lahdessa

Seitsemäs Ornamon Design Joulu Lahdessa järjestetään tuttuun tapaan Lahden Taidemuseossa marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Tapahtuma esittelee kotimaisen muotoilun ja taidekäsityön huiput: sisustustuotteita, vaatteita, keramiikkaa, uniikkeja taideteoksia ja asusteita. Tervetuloa tekemään jouluisia ostoksia!

View Event →
Nov
10
to Dec 22

Iloinen joulukauppa

Iloinen joulukauppa on avoinna Jyväskylän kauppakeskus Forumissa 10.11.-22.12.2018. Joulukauppa kokoaa yhteen kattavan valikoiman kotimaisia joululahjoja, kuten koruja, vaatteita ja asusteita, sisustustuotteita, luonnon kosmetiikkaa, sekä lähiruokaherkkuja.

View Event →
Aug
26
11:00 AM11:00

Tampereen Designtori

Tampereen 28. Designtori esittelee muotoilua, sisustustuotteita, vaatteita ja asusteita heti syyssesongin alussa. Designtori järjestetään su 26.8.2018 Tampereen Tullikamarilla ja se on osa Tampereen design- ja arkkitehtuuriviikon 24.-31.8 virallista ohjelmaa.

View Event →
May
26
to Jun 2

Design up: Iloinen lahjakauppa

Iloinen lahjakauppa rantautuu Jyväskylän Kauppakeskus Sepän pääaulaan viikon ajaksi 26.5.-2.6.2018. Kauppa kokoaa yhteen kotimaisen designin lahjaideoita kesän juhliin niin valmistuville, hääpareille, naimaluvan saaneille, kuin vaikkapa juhannusviemisiksi ♥ 

Lahjakaupan aukioloajat:
ma - pe 9:30 - 20:30
la 9 - 19
su 11 - 19

View Event →