Ota yhteyttä!

 


Helsinki

+358505336489

Oivaltavaa korumuotoilua.

kuvasaara2.jpg

Designer

 

Luovuus on ollut aina osa minua. Viime vuosien aikana olen ymmärtänyt sen olevan suurempi osa kuin kuvittelinkaan. Olen ollut onnekas löytäessäni tieni korumuotoilun pariin. Koruillani haluan korostaa kantajansa yksilöllistä kauneutta ja tuoda pienen piristyksen elämään. Eri materiaalit ja tekniikat sekä niiden yhdisteleminen kiehtovat minua suuresti. Myös muut muotoilun osa-alueet kiinnostavat, siispä uteliaana ja avoimena katson tulevaan.

Olen koulutukseltani korumuotoilija (AMK) ja metalliartesaani. Tuotteilleni ominaista ovat mielenkiintoiset materiaalivalinnat, muodot sekä oivallukset, jotka yhdistyvät tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Koru on paljon enemmän kuin sen kaunis ulkokuori. Sillä on oma tarinansa – juuri kuten sinullakin.

Tavoitteenani on suunnitella ja valmistaa tuote, jossa esteettisyys, eettisyys sekä käyttömukavuus ovat tasapainossa keskenään. Teen koruni käytettäväksi Sinulle. Jokainen suunnittelemani ja valmistamani koru kulkee alusta loppuun silmäni, mieleni ja sydämeni kautta. Ja se ilo mitä pieni koru voi saada aikaan, se vasta on jotakin! Siihen aion pyrkiä vastaisuudessakin.

 

"Ensivilkaisu ja korun kaunis ulkokuori. Tule lähemmäksi, huomaat enemmän. Jos vielä hetken maltat ja pysähdyt, saatat tarinankin kuulla. Silloin kaiken oivallat." 
 

I am a jewellery designer from Helsinki, Finland. Creativity has always been a part of me although just a few years ago I've come to realize that it's a much bigger part that I've ever imagined.

I have a passion for the combination of different kinds of materials. The jewelleries of Ruusa collection are made of recycled bottle caps, silver 925,  freshwater pearls and varnish. Some of the jewelleries I have painted with colorful metal paint.

The thing that makes my products unique are interesting material choices, different kinds of forms and moments of epiphanies, which coalesce in to elegant complexities. My jewelleries have the story of their own just like you have. This makes them more than just beautiful to wear.